John van Haarlem

Salesmanager

Mijn verantwoordelijkheid is om alle accountmanagers optimaal te laten functioneren met voldoende resultaat. Daarnaast beheer ik ook een aantal strategic accounts.

Roel van der Stel

Productmanager

Samen met onze veelzijdige snelgroeiende klantgerichte organisatie realiseren we maatwerk oplossingen. EVC levert een kwalitatief hoogwaardig product, waarbij goed advies inbegrepen is.

Patrick van de Graaf

Accountmanager

Samen met de klant bedenken we de juiste oplossing voor hun logistieke probleem. Mijn specialiteit ligt bij het projectmatig samenwerken met de klant.

Koen Boijens

Accountmanager

Het mooiste van EVC is het contact met de klant, waarbij je eigen kennis, ervaring en creativiteit kunt inzetten om tot een oplossing te komen. Mijn specialiteit zit vooral in een oplossing op maat bieden.

Danny van Nassauw

Accountmanager

In de regio Amsterdam ben ik werkzaam voor EVC. Door eigenzinnig te zijn komen we samen met de klant tot de ideale oplossingen.

Patrick van Brummen

Accountmanager

In de regio Zuid/West Nederland en België zorg ik samen met de klant ervoor dat ze Ergonomische en Efficiënt werken met als doel een positief Economisch resultaat te behalen.

Sven van Roosmalen

Warehouse

Het leuke bij EVC is dat geen dag hetzelfde is. De wisseling tussen magazijn en monteren bij de klant vind ik top. Zolang de klant tevreden is, ben ik dat ook!

Helen Albers

Customer Service

EVC is een klein bedrijf waarbij iedereen elkaar kent. De kracht van EVC ligt bij de snelle en goede service.

Jolanda Lukassen

Customer Service

Als Customer Service medewerker heb ik vooral telefonisch contact met de klanten. Via deze weg ben ik in staat samen met de klant te zoeken naar een totaaloplossing.

Carola van Lith

Customer Service

Door mijn contact met klanten en veelzijdigheid in werk draag ik bij aan een snelle levering van Ergonomische, Efficiënte en Economische oplossingen.